Zuzana Gadušová Šport

Čo povedali o Slovákoch? Pozrite si slová trénera Španielov aj Andrésa Iniestu

Dnešný zápas pod Dubňom nie je pre Španielov malina. Známi hráči neberú Slovákov na ľahkú váhu. Naši sú pre Španielov dokonca podľa ich slov najťažší súper. Pozrite si výpoveď trénera Vicenta del Bosquea aj Andrésa Iniestu.

Ilustračný obrázok k článku Čo povedali o Slovákoch? Pozrite si slová trénera Španielov aj Andrésa Iniestu
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Španieli nejdú do zápasu proti Slovákom hrdo, no majú veľký rešpekt. Pre nich sú v skupine Slováci najťažší súper. Povedali nám to v exkluzívnom rozhovore.

„Slováci majú veľmi dobrý tím, vedia na jednej strane dobre brániť, no obranu na druhej strane vedia veľmi dobre kombinovať s rýchlym prechodom do útoku. Majú rýchle a dlhé lopty. Pre nás je to najdôležitejší zápas v skupine s najťažším súperom. Slováci dávajú veľa gólov a my sa musíme postarať o to, aby to proti nám neplatilo,“ povedal tréner Vicente del Bosque.

Našich chalanov Španieli vnímajú ako ťažkého súpera a sledujú ich dianie vo svete futbalu. Andres Iniesta bude počas celého zápasu mať na očiach Hamšíka aj Weisa.„Ja osobne si už dlhšie všímam najmä Weissa a Hamšíka. Hamšík je vynikajúci hráč, dúfam, že proti nám nebude mať svoj deň. Bude to pre nás naozaj nebezpečný zápas, najmä preto, že hráme vonku. Asi najväčšou prekážkou bude slovenský dobre organizovaný obranný blok, ktorý predviedli už proti Ukrajine,“ povedal Andres Iniesta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM