Rôzne

Chodci dostanú ponuky, s akými sa bežne nestretnú: V Žiline sa budeme objímať na uliciach

Rozdávať objatia, radosť, povzbudenie a úsmevy... To je cieľom jedinečného celoslovenského podujatia, ktoré nevynechá ani naše mesto. Kedy môžete pod Dubňom získať objatie úplne zadarmo?

Ilustračný obrázok k článku Chodci dostanú ponuky, s akými sa bežne nestretnú: V Žiline sa budeme objímať na uliciach
Foto: Jaroslav Dodok

Prísť si po objatie a pozitívne sa naladiť do dňa budete môcť aj v Žiline. Celoslovenský Hug Day sa uskutoční už v stredu 25. júna od 10:00 a nevynechá ani ulice nášho mesta. Rozdávať objatia sa však bude po celom Slovensku, od západu na východ, od severu na juh. Zapoja sa ľudia z Bratislavy, Košíc, Popradu, Rimavskej Soboty a mnohých ďalších miest.

Tretí ročník sa prenesie aj za hranice Slovenska a zapoja sa do neho napríklad aj „rozdávači“ objatí z Českej republiky. Aby toho nebolo málo, objatia si môžu ľudia prísť vyzdvihnúť až do Azerbajdžanu, kde sa bude akcia konať pod hlavičkou slovenského Hug Day.

Na najväčšie podujatie svojho druhu sa pripravujú až stovky dobrovoľníkov. Tí ponúknu objatia pre nich neznámym okoloidúcim. Snahou organizátorov je prekonať minuloročný rekord v počte rozdaných objatí, ktorých rok 2013 priniesol viac ako 58 000.

Deň individuálnych, hromadných aj netradičných objatí bude doplnený sprievodným programom vo viacerých mestách. V nich sa dobrovoľníci rozhodli zorganizovať hromadné objatia, netradičné objatia, diskusie či krátke hudobné vystúpenia. „Rozšírte povedomie o Hug Day vo svojom okolí, zdielajte túto udalosť, pozvite na ňu svojich priateľov. V prípade, že máte akýkoľvek nápad, ktorý by obohatil Deň objatí napíšte nám správu na fan page informuje organizátor akcie portál student24.

Foto: Hug Day/ student24

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM