Andrea Mesarčíková Rôzne

Česko Slovensko má talent – v Žiline a v Ostrave takmer 1400 talentov

Spoločný ťažiskový projekt TV JOJ a TV Prima Česko Slovensko má talent, jediná pravá a celosvetovo najúspešnejšia talentová šou, pokračovala uplynulý piatok a nedeľu v hľadaní ďalších talentov.

Tentoraz nádejné talenty privítali mestá zo severu oboch republík – Žilina a Ostrava. V oboch bol záujem o účasť na castingu mimoriadne veľký, svoj talent prišlo predviesť spolu takmer 1400 účastníkov!

Šancu postúpiť do televíznych kôl prišla využiť do oboch miest skutočne pestrá zmes adeptov. V Žiline sa hneď na úvod hľadala divoká karta, ktorú po spanilej jazde z Bratislavy priamo pred hotel Holiday Inn priviezli tri štýlové športové automobily. A v jednom z nich našla vďaka svojej obetavej mamičke indíciu oprávňujúcu k zisku divokej karty sympatická Lucia z Nedanoviec, ktorá je od svojich 10 rokov na vozíku. Predviesť plánovala operný spev, vďaka divokej karte postupuje priamo do divadla. Medzi prihlásenými sa objavil aj Leo Machala, talentovaný sympaťák, ktorého si pamätáme z projektu Česko Slovensko hľadá Superstar. Zaujal aj fakír Marcel, ktorý predviedol skutočné varietné číslo plné napätia. V nedeľu sa casting presunul do Ostravy, kde účastníci predviedli aj nečakané vystúpenia. Napríklad manželia Šípovci sa predstavili s nevídanou drezúrou štyroch domácich králikov. Dvaja kamaráti z Opavy, ktorí sa nazývajú Ostré biče, predviedli skutočnú šou ako z divokého západu. Aj v Ostrave sa hľadala divoká karta, ktorú našiel Pavel z Kopeřic u Opavy, ktorý plánoval predviesť spev a imitáciu zvierat. Nakoniec postupuje bez boja priamo do divadla pred hviezdu porotu.

Do šou Česko Slovensko má talent sa ešte stále môže prihlásiť skutočne každý, kto je presvedčený, že má výnimočný talent. Pravidlá nikoho neobmedzujú – šou je otvorená pre všetky vekové kategórie a všetky talenty. Na víťaza čaká nielen skvelá finančná výhra 100.000 eur a účinkovanie v Las Vegas, ale aj možnosť byť nominovaný do celosvetového finále Got talent. Posledná príležitosť ukázať svoj talent na Slovensku bude už tento piatok na castingu v Košiciach – 25. júna 2010 od 9.00 hod. v hoteli DoubleTree by Hilton. Úplne posledná príležitosť pre všetkých bude v nedeľu 27. júna v Prahe v hoteli Corinthia.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM