Iveta Hrabovská Iné športy

Čaká nás megaakcia na raftoch: Váh sa zmení na karneval

Posledná septembrová sobota bude v znamení najmasovejšieho a najobľúbenejšieho športového podujatia v Žiline. Milovníci dobrej nálady a raftovania si opäť po roku prídu na svoje počas 8. ročníka Raftových pretekov, ktoré organizuje TJ Sokol Žilina. N

29. septembra sa uskutočnia netradičné raftové preteky, ktorých sa môže zúčastniť každý, kto sa nebojí vody a má zmysel pre humor. Akcia bude na úseku rieky Váh, medzi Vrútkami a Strečnom.

Posledná šanca registrácie[/si­ze][/color]

Maximálna kapacita tohtoročných pretekov je 82 raftov. Ak sa chcete aj vy stať súčasťou tejto mega akcie, tak neváhajte a zaregistrujte sa [link=http://tjs­okol.eu/regis­tracia]TU[/lin­k]. Máte poslednú šancu! Uzávierka prihlášok je už o pár dní, v piatok, 31.8. 2012 o 24:00 hod.

Mega LIDERIN pre najbláznivejšiu posádku[/size][/co­lor]

Súťažiť sa bude v troch základných kategóriách: ženy, muži a mix (zmiešaná posádka). Organizátori však aj tento rok vytvorili špeciálnu kategóriu, tzv. LIDERIN team, ktorý nadväzuje na 4. ročník súťaže “crazy team”. Pravidlo je iba jedno, a to, že posádka sa musí obliecť do čo najbláznivejších kostýmov. Výhra bude naozaj vzrušujúca – mega torta v tvare tablety LIDERIN.

Štartovné[/si­ze][/color]

Ak nemáte svoj vlastný raft, nevadí. Organizátori Vám ho zapožičajú s komplet vybavením (6 viest + 6 pádiel), a to všetko za 100€. Posádka, ktorá sa na štart postaví s vlastným raftom a príslušenstvom, zaplatí iba 65€.

Štartovné posielajte na účet 76516943/0900 a do správy pre príjemcu uveďte názov tímu. Tí, ktorí neuhradia poplatok do 31.8. 2012, budú vyškrtnutí zo štartovej listiny.

Upozornenie[/si­ze][/color]

• každý účastník preteká na vlastné nebezpečenstvo! • povinné sú záchranné vesty • všetci členovia posádky musia byť plavci • vek 18 rokov

[blockquote]Od 9:00 – 10:00 hod. bude prebiehať prezentácia pretekárov. Presne o 12:00 hod. sa preteky odštartujú a pol hodiny po dojazde posledného raftu sa vyhlásia výsledky a ocenia víťazi. Každý pretekár dostane lístok na guláš, pivo a aktuálne tričko raft 2012.[/blockquote]

Rafty 2012_nove
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM