Anton Hrachovský Krimi

Brutálny útok v Žiline: Jeden z útočníkov bodol muža (31) do chrbta

Dvojica, ktorá napadla v Žiline muža, je už v rukách polície. Muži zákona oboch obvinili zo zločinu ublíženia na zdraví.

Ilustračný obrázok k článku Brutálny útok v Žiline: Jeden z útočníkov bodol muža (31) do chrbta
2
Galéria

Žilinskí policajti do 24 hodín vypátrali dvoch mladých útočníkov, ktorí v piatok (20. 12.) skoro ráno napadli na Námestí A. Hlinku v Žiline 31-ročného muža. Dvojica už čelí obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva. Informovala o tom polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

„Tridsaťjeden­ročného muža oslovil počas chôdze po námestí 21-ročný muž a došlo medzi nimi k slovnej potýčke, po ktorej mladší na staršieho zaútočil. Následne k nim prišiel 20-ročný muž, ktorý baterkou zasvietil napadnutému do tváre, čo ho oslepilo,“ uviedla polícia.

Prvý útočník poškodeného muža následne zhodil na zem a mladší z dvojice útočníkov ho zozadu bodol nožíkom do chrbta. „Prvý útočník ešte niekoľkokrát pokračoval kopmi do tela napadnutého muža. Napokon z miesta ušli,“ doplnili policajti. Napadnutému dvojica útočníkov podľa nich spôsobila zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý lekársky zákrok.

„Polícia do 24 hodín od oznámenia oboch aktérov vypátrala a boli obvinení zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva. Vyšetrovateľ na oboch obvinených spracoval podnet na návrh na vzatie do väzby,“ dodala polícia.

Dvojica útočníkov napadla na námestí v Žiline muža
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM