Jozef Legéň Krimi

Brutálny prepad na ulici v Žiline: Chodec (63) dostal tyčou úder do hlavy, zachránil ho krik!

Vážny incident sa odohral v Žiline na chodníku pri lesoparku na sídlisku Vlčince. Neznámi páchatelia podľa polície lúpežne prepadli chodca. Muž (63) pri útoku utrpel početné zranenia hlavy, hrudníka, a brucha.

Ilustračný obrázok k článku Brutálny prepad na ulici v Žiline: Chodec (63) dostal tyčou úder do hlavy, zachránil ho krik!
Zdroj: TASR

Polícia v Žiline pátra po dvoch doposiaľ neznámych páchateľoch lúpežného prepadnutia, ku ktorému došlo v pondelok vo večerných hodinách na chodníku pri lesoparku na sídlisku Vlčince. Podľa polície páchatelia, ktorí prepadli 63-ročného muža boli dvaja.

„Dvaja neznámi páchatelia prepadli 63-ročného muža. Jeden z páchateľov najskôr zozadu udrel muža tyčou po hlave, potom ho udierali do hlavy a brucha obidvaja páchatelia. Keď napadnutý muž ležal na zemi, jeden z útočníkov mu z vrecka bundy vybral kľúče od bytu a mobilný telefón,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Napadnutý muž podľa hovorkyne začal kričal o pomoc, na čo útočníci z miesta ušli. Pri prepadnutí utrpel muž početné zranenia v oblasti hlavy, hrudníka a brucha, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu s doposiaľ presne neurčenou dobou liečenia. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Na prípade polícia intenzívne pracuje a po páchateľoch pátra.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM