Tlačové správy

Black Friday 2022 – aké zľavy môžete očakávať na Eobuv.sk?

Milovníci topánok, zanietení športovci a všetci, ktorí majú radi dobrý výpredaj – zbystrite! Black Friday a zľavy na obuv a doplnky sú tu a sú naozaj neuveriteľné! Aj keď máte ešte pár dní, kým oficiálne vypukne nákupné šialenstvo, je čas vybrať si topánky už dnes, a následne konať rýchlo.

Ilustračný obrázok k článku Black Friday 2022 – aké zľavy môžete očakávať na Eobuv.sk?
Zdroj: Envato Elements

Koniec koncov, tie najlepšie ponuky sú rýchlo preč! Aké zľavy teda môžete očakávať na Eobuv.sk a na čo sa pripraviť?

Black Friday na Eobuv

Či už hľadáte nový obľúbený pár tenisiek na prechádzky alebo na zintenzívnenie cvičenia, alebo si brúsite zúbky na nové zimné topánky, dobrou správou je, že na Eobuv.sk môžete počas Black Friday 2022 nakúpiť všetko, čo potrebujete, za naozaj skvelé ceny. Či už nakupujete darčeky na sviatky alebo chcete dopriať darček sami sebe, tieto zľavy poskytujú skvelú príležitosť, ako ušetriť nemalé množstvo peňazí. Od vysoko stabilných bežeckých sneakersov, cez kvalitné vychádzkové topánky, až po extra odolnú zimnú turistickú obuv, je prakticky zaručené, že tu nájdete pár (alebo hneď niekoľko párov), ktorý si zamilujete.

Topánky  a doplnky značky HUGO za ceny, aké ste ešte nevideli!

BOSS a HUGO sú dve silné značky, ktoré sa jasne odlišujú svojim módnym štýlom, no spĺňajú rovnaké vysoké štandardy kvality a strihu, inovácie a udržateľnosti. Značka HUGO je presvedčená, že žiadanosť ich produktov je z dlhodobého hľadiska najdôležitejším faktorom úspechu spoločnosti. Aj preto je jej cieľom maximalizácia spokojnosti zákazníkov a ponuka najlepších produktov v odvetví. Okrem typického oblečenia ponúka BOSS aj ležérne a športové štýly obuvi a doplnkov, ktoré sú vhodné prakticky na každú príležitosť. So značkou HUGO môžu tvorcovia trendov a štýloví nadšenci tvoriť sebavedomé outfity s módnym a progresívnym vzhľadom.

Zdroj: Envato Elements

Na Eobuv.sk nájdete dámske topánky nielen od značky HUGO, ale tiež od iných svetových dizajnérov a výrobcov obuvi, medzi ktorých sa radí napríklad Tommy Hilfiger alebo Karl Lagerfeld. Využite skvelé zľavy a zaobstarajte si topánky, ktoré vás nesklamú v oblasti funkčnosti ani módy.

Tenisky za skvelé ceny

tenisiek, ktorý doma ešte nemáte. Počas Black Friday 2022 na Eobuv.sk nájdete širokú ponuku dámskych i pánskych tenisiek od značiek ako Reebok, Puma, adidas alebo Pepe Jeans. Máte tak jedinečnú príležitosť kúpiť si skvelé značkové topánky za jedinečné ceny bez ohľadu na to, či hľadáte nový pár na behanie, na prechádzky, alebo do práce.  

Valentino kabelky „za babku“

Počas Black Friday 2022 na vás čaká aj výpredaj kabeliek a doplnkov. Medzi obľúbené značky, ktoré počas týchto novembrových dní môžete nakúpiť za naozaj nízke ceny, sa radí napríklad aj populárne Valentino. Na Eobuv.sk si môžete užiť zľavy až do výšky 70 %. Urobte si preto radosť novou štýlovou kabelkou, alebo využite príležitosť a nakúpte v predstihu vianočné darčeky pre vašu mamu, priateľku, sestru alebo najlepšiu kamarátku. Štýlové a nestarnúce kúsky značky Valentino sú rozhodne perfektnou voľbou, kde v prípade neutrálnych alebo moderných farieb neurobíte krok vedľa.

Dobrou správou je, že teraz máte tiež unikátnu príležitosť zladiť vašu novú kabelku aj so skvelým koženým opaskom alebo peňaženkou v rovnakej farbe. V zľave totiž na Eobuv.sk nájdete celé Valentino kolekcie!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: eobuv.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM