Jozef Legéň Krimi

Smrť vodičov pri Bytči: Škodovku odhodilo do traktora, dodávka zlomila stĺp!

AKTUALIZOVANÉ! V ranných hodinách 9. apríla sa smrťou skončila tragická havária na ceste I/18 medzi Bytčou a Makovom. Úsek bol neprejazdný, kamiónová a osobná doprava bola presmerovaná.

Ilustračný obrázok k článku Smrť vodičov pri Bytči: Škodovku odhodilo do traktora, dodávka zlomila stĺp!
Zdroj: TASR

9. apríla ráno sa tragicky skončila čelná zrážka Škody Octavia a Citroenu Jumper na ceste I/18 medzi Bytčou a Makovom, pri ktorej zahynuli obaja vodiči. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Žiline Jana Balogová.

Na rovnom úseku cesty podľa nej predchádzal 44-ročný vodič Škody Octavia pred ním jazdiaci traktor s prívesom. „Práve v tom čase v protismere viedol vozidlo Citroen Jumper 56-ročný vodič. Došlo k čelnej zrážke oboch vozidiel, pri ktorej Škodu Octavia odhodilo do zadného ľavého kolesa traktora a auto otočilo až zostalo stáť na ceste. Citroen Jumper po náraze otočilo a zišiel z vozovky, pričom zadnou časťou narazil do dreveného stĺpa, ktorý sa následkom nárazu zlomil. Obidvaja vodiči utrpeli pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Doplnila, že 33-ročný spolujazdec v Škode Octavia utrpel ťažké zranenia, s ktorými ho previezli do žilinskej nemocnice. „Spolujazdec z Citroenu Jumper vyviazol s ľahkými zraneniami a tiež ho previezli do nemocnice v Žiline. Prípad na mieste prevzala vyšetrovateľka. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Ovplyvnenie vodičov alkoholickými alebo návykovými látkami bude zrejmé až z výsledkov pitvy. Dokumentácia dopravnej nehody a odstraňovanie jej následkov si vyžiadali trojhodinovú úplnú uzávierku cesty a odklon dopravy,“ dodala Balogová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM