Tlačové správy

Aké zľavy očakávať na MODIVO.sk počas Black Friday?

Každý rok na Black Friday všetci predajcovia ponúkajú zľavy takmer na každú kategóriu tovaru. Čierny piatok 2022 je už za pár dní – najlepšie nákupy roka tak už prišli!

Ilustračný obrázok k článku Aké zľavy očakávať na MODIVO.sk počas Black Friday?
Zdroj: Envato Elements

Či už potrebujete najnovšie módne trendy, útulný kabát alebo štýlové zimné nohavice, existuje veľa spôsobov, ako na vašich nákupoch ušetriť. Máme pre vás všetky základné informácie o Black Friday na MODIVO, vrátane skvelých nápadov na sviatočné darčeky. S nami z Black Friday 2022 vyťažíte maximum!

Nohavice za skvelé ceny

Pánske a dámske nohavice, najmä tie kvalitné alebo dizajnové, môžu byť pomerne nákladnou položkou v šatníku. Dobrou správou je, že Black Friday výpredaj na MODIVO vám ponúka unikátnu možnosť nakúpiť skvelé značkové kúsky za jedinečné ceny, ktoré sa už tento rok nebudú opakovať! Či už hľadáte džínsy na každý deň, elegantné nohavice do práce, tepláky na cestovanie a leňošenie pred televízorom, alebo ešte niečo úplne iné, na MODIVO váš vysnený kúsok rozhodne nájdete. Vybrať si navyše môžete zo širokého sortimentu svetových značiek, medzi ktoré sa radia velikáni ako Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, či Karl Lagerfeld. Bez ohľadu na vek, preferencie alebo dokonca vkus, vyberie si každý!

Všetko od svetrov až po spodnú bielizeň za najnižšie ceny roka

Čierny piatok a výpredaje s ním spojené sú často skvelou príležitosťou na nákup predčasných vianočných darčekov. Pokiaľ sa chystáte počas Vianoc darovať oblečenie, využite MODIVO Black Friday na maximum. Nech už hľadáte akýkoľvek druh kvalitného značkového oblečenia pre akéhokoľvek rodinného príslušníka, tu ich zaručene nájdete. Vyberte si napríklad z veľkého množstva rôznych svetrov alebo kardigánov, ktoré sú populárnou vianočnou voľbou pre mužov, ženy i deti. Siahnuť môžete po rôznych dĺžkach, hrúbkach, strihoch i dizajnoch.

Druhou najpopulárnejšou voľbou v oblasti vianočných darčekov je spodné prádlo. Na MODIVO počas Black Friday nájdete veľký výber dámskeho, pánskeho i detského spodného prádla za znížené ceny, takže vaše vianočné darčeky vyriešite v priebehu niekoľkých minút, a čo viac, na jedinej webovej stránke. MODIVO ponúka pánske slipy, boxerky i šortky od mnohých kvalitných a známych značiek, takže si máte záruku, že vyberáte z toho najlepšieho, čo súčasný trh ponúka. Ale nebojte sa, pokiaľ nemáte v pláne kupovať svetre ani spodnú bielizeň, MODIVO Black Friday zahŕňa všetko od tričiek, cez bundy, až po obuv a doplnky.

Zdroj: Envato Elements

Klobúky, čiapky, či šiltovky – skvelé darčeky v Black Friday výpredaji

Poslednou kategóriou v oblasti populárnych vianočných darčekov sú zimné doplnky. Asi neexistuje nikto, kto sa nepoteší teplému značkovému šálu, kvalitnej čiapke, alebo skvelým zimným rukaviciam. Pre dámy v sortimente rozhodne nájdete aj vlnené klobúky, ktorými môžu doplniť svoje zimné elegantné outfity. Pánov zase možno o niečo viac potešia práve šiltovky, ktoré sú vhodné počas celého roka.

Black Friday ale nie je iba o nákupe vianočných darčekov. Pokojne môžete tento nákupný sviatok využiť aj vo váš prospech. Kúpte si za akciovú cenu značkovú košeľu, po ktorej už dlho túžite, kabelku, do ktorej ste sa nedávno zamilovali, alebo doplňte váš šatník o funkčné kúsky, ktoré vám v ňom chýbajú. Jedným z nich môže byť napríklad práve spomínaná šiltovka, ktorú ocenia aj dámy, avšak mnohokrát majú obavy z toho, že nevedia, ako tento kúsok nosiť. Nebojte sa, v článku Dámska šiltovka – niekoľko tipov, ako v nej vyzerať štýlovo vám poradíme, ako na to!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Modivo.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM