Iveta Hrabovská Iné športy

5. kolo Plážovej ligy Žilina 2012

Po celotýždňovom chladnom upršanom počasí boli organizátori Plážovej ligy Žilina 2012 na pochybách, či budú organizovať turnaj 5. kola. Ani nepriazeň počasia však nezabránila žilinským volejbalistom a volejbalistkám aby odohrali jednotlivé zápasy.

Najlepší amatéri Závodský a Kokavec[/size][/co­lor]

21 amatérskych dvojíc najprv hrali v piatich základných skupinách a potom prišli na rad zápasy play- off. Víťazi štvrtého kola Milan Vinka a Juraj Závodský sa stretli až vo finále, obaja však s inými partnermi. Aktuálny líder Milan Vinka s Marekom Pilcom nestačili na dvojicu Juraj Závodský, Michal Kokavec a prehrali 0:2. „Nikdy pred tým sme spolu nehrali, ale počas turnaja sme sa zohrali a myslím si, že sme hrali celkom dobre," povedal Michal Kokavec.

Najlepší profesionáli Fabríci a Kysela[/size][/co­lor]

V súboji profesionálov sa predstavilo šesť dvojíc, všetko domáci volejbalisti. Vo finále sa stretla skúsenosť s mladosťou. Ľubo Kysela s Mirom Fabrícim mali čo robiť, aby odolali mladíkom Michalovi Jančurovi s Martinovi Hauverovi. Vyhrali síce 2:0, ale v každom sete to bolo tesné. „Niet k tomu čo dodať, naozaj to bolo ťažké. Bolo zlé počasie, zima, ku koncu už to naozaj bolelo, ale naozaj som rád, že sa nám podarilo zvíťaziť nad mladými súpermi,“ povedal Miroslav Fabríci.

[blockquote]Ďalší turnaj sa uskutoční 4. augusta. Okrem plážového futbalu sa na pieskových kurtoch žilinskej plavárne bude hrať aj turnaj v plážovom futbale, ktorý by mal byť základom budúcoročnej dlhodobejšej súťaže. [/blockquote]

5. kolo Plážovej ligy Žilina 2012
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM