han Krimi

ZRÁŽKA škodovky s vlakom skončila tragédiou: Dve osoby haváriu neprežili

Zrážku s vlakom v sobotu (14. 8.) popoludní na železničnom priecestí v Rajeckých Tepliciach-Poluvsí neprežili 57-ročný vodič osobného auta a jeho 75-ročná spolujazdkyňa.

Ilustračný obrázok k článku ZRÁŽKA škodovky s vlakom skončila tragédiou: Dve osoby haváriu neprežili
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Žilinský kraj

Okolnosťami a príčinami tragickej dopravnej nehody sa zaoberá polícia, informoval v nedeľu TASR žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania 57-ročný vodič viedol vozidlo Škoda po ceste prvej triedy v smere jazdy od Rajca na Žilinu. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin vošiel na železničné priecestie chránené zvukovým a svetelným zabezpečením, kde došlo k zrážke s prechádzajúcim vlakom,“ opísal Moravčík.

Nemali šancu

Pri dopravnej nehode podľa neho utrpeli vodič vozidla Škoda aj jeho 75-ročná spolujazdkyňa ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli. „Alkohol u 33-ročného rušňovodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 15.000 eur. Ďalšie okolnosti a príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ do­dal.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

NEPREJAZDNÁ CESTA! 1/64 V sobotu 14. augusta po 15.00 hodine došlo na železničnom priecestí v katastri mestskej časti...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Saturday, August 14, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM