Jakub Forgács Krimi

Žilinským policajtom oznámili, že muž na ulici onanuje pred okoloidúcimi ženami!

Žilinskí policajti prijali naozaj nepríjemné oznámenie. Mužom zákona podľa policajného hovorcu oznámili, že na ulici onanuje pred okoloidúcimi ženami muž!

Ilustračný obrázok k článku Žilinským policajtom oznámili, že muž na ulici onanuje pred okoloidúcimi ženami!
Zdroj: TASR

„Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline prijalo v nedeľu pred pol druhou hodinou popoludní oznámenie, že v Žiline na ulici Hlboká cesta je muž, ktorý onanuje pred okoloidúcimi ženami,“ informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Ako ďalej uviedol hovorca, okamžite bola na miesto vyslaná policajná hliadka z Pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline a pátrala po neznámom mužovi. „Policajti muža takmer okamžite vypátrali na ulici Predmestskej v Žiline a predviedli ho na policajný útvar za účelom vykonania potrebných procesných úkonov,“ pokračoval Moravčík.

„Následne poverený príslušník Policajného zboru obvinil Milana (33) z Handlovej z prečinu výtržníctva a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ dodal Moravčík so slovami, že obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM