Rôzne Správy

Žilinskí školáci, na ktorých môžeme byť pyšní: Špeciálne ocenenie od mesta

O talenty v žilinských školách nemáme núdzu. Sedemnásť šikovných školákov a školáčiek si vyzdvihlo ocenenie na pôde Rosenfeldovho paláca.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí školáci, na ktorých môžeme byť pyšní: Špeciálne ocenenie od mesta
Foto: Soňa Vanovčanová / Zdroj: zilina.dnes24.sk

Sedemnásť žiakov zo základných a základných umeleckých škôl (ZUŠ) v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Žilina ocenil v utorok zástupca primátora Patrik Groma na pôde Rosenfeldovho paláca za vynikajúci prospech a úspešnú reprezentáciu Žiliny v rôznych aktivitách. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Barbora Zigová.

,,Žilinská radnica im takýmto spôsobom poďakovala za snahu a vytrvalosť pri dosahovaní výnimočných výsledkov. V priestoroch Rosenfeldovho paláca sa stretlo desať najlepších žiačok a sedem najlepších žiakov, ktorí úspešne zastupovali nielen svoju školu, ale robili dobré meno aj nášmu mestu na krajských, celoštátnych a medzinárodných súťažiach," doplnila Zigová.

,,Blíži sa koniec školského roka a pri tejto príležitosti už niekoľko rokov oceňujeme výnimočných mladých ľudí. Za týmito úspechmi stoja neraz desiatky hodín tréningov, učenia a zdokonaľovania sa. Rád by som im pogratuloval k úžasným vedomostiam, zručnostiam, schopnostiam a talentu. Vďaka patrí nielen im, ale aj ich rodičom a pedagógom, ktorí im vytvárajú kvalitné podmienky pre ich vzdelávanie a osobnostný rast," uviedol po oceňovaní zástupca žilinského primátora.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM