Michal Demjanovič Iné športy

Žilinskí pretekári na stupňoch víťazov: Karate klub zakončil úspešný rok, FOTO

Počas víkendu sa pretekári z Karate klubu Žilina zúčastnili posledného turnaja v roku 2016. Na Memoriali Rudolfa Farmadina ukázali svoju silu, keď sa presadili vo veľkej konkurencii.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí pretekári na stupňoch víťazov: Karate klub zakončil úspešný rok, FOTO
14
Galéria
Zdroj: Karate klub Žilina

V sobotu 10.12.2016 pre­tekári z Karate klubu AC UNIZA Žilina absolvovali posledný turnaj v roku 2016, na ktorom si viacerí odkrútili jedny zo svojich prvých štartov.

Na Memoriali Rudolfa Farmadina sa zišli pretekári z množstva klubov a krajín Európy. „Na turnaji štartovalo 369 pretekárov z 55 klubov SR, ČR, Maďarska, Ukrajiny, Poľska, Chorvátska, či dokonca Grécka. Zo Žilinčanov sa na stupne víťazov dostali Alex Bello, ktorý zvíťazil v kategórii kumite 5–7 ročných a Eva Novákova, ktorá získala striebro Jv športovom zápase kumite žien –57 kg,“ povedal pre spravodajský portál Žilina24 tréner klubu Ján Novosad.

Klub tak svojimi výsledkami dokazuje, že sa jeho pretekári dokážu pravidelne presadzovať na všetkých úrovniach a viacerých kategóriach. Tiež, že s nimi treba rátať na každom podujatí. Mladé talenty klubu sú tiež zárukou, že sa klub o svoju budúcnosť nemusí obávať.

FOTO: Pretekári žilinského Karate klubu na Memoriali Rudolfa Farmadina
14
Galéria
Zdroj: Karate klub Žilina
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM