Soňa Vanovčanová Správy Samospráva

Žilinská radnica s ponukou na teplé miestečko: Aké sú požiadavky?

Mestský úrad v Žiline vyvesil pracovnú ponuku. Čítajte, aká stolička je v hre a čo musia spĺňať uchádzači, ktorí by sa chceli zamestnať v službách mesta.

Ilustračný obrázok k článku Žilinská radnica s ponukou na teplé miestečko: Aké sú požiadavky?
Zdroj: TASR

Mesto Žilina vyhlásilo výberové konanie. Voľné pracovné miesto je na pozíciu odborného referenta na Úsek primátora. Radnica o tom informovala na svojich oficiálnych webových stránkach.

Predpoklady

Do náplne práce odborného referenta na Úseku primátora patrí zabezpečovanie agendy súvisiacej s agendou primátora mesta.

Kvalifikačné predpoklady, ktoré by mali splniť uchádzači, sú úplné stredné vzdelanie a 4 roky praxe, respektíve vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa alebo vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa. Radnica uvíta prax vo verejnej alebo štátnej správe a znalosť práce s PC (Word, Excel, internet).

Ďalšími kritériami a požiadavkami, ktoré môžu uchádzačov posunúť bližšie k získaniu pozície sú flexibilita, kreativita, komunikačné schopnosti a zodpovednosť či bezúhonnosť. Medzi potrebné znalosti patrí zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení.

Žiadosti sa posielajú do utorka

Ako avizuje radnica, predpokladaný nástup do práce na vyvesenú pracovnú pozíciu má 19. január 2018.

Žiadosti spolu so štruktúrovaným životopisom je nutné doručiť písomnou alebo elektronickou formou do utorka 9. januára na adresu: Mestský úrad v Žiline, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina alebo na e-mail kamila.chvastekova@zilina.sk.

Z dôvodu spracovania žiadosti je potrebné uviesť súhlas na spracovanie osobných údajov podľa zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM