Barbara Dallosová Krimi

Žilinčan sa rútil po ceste hlava-nehlava: VIDEO z akčnej policajnej naháňačky

Policajná naháňačka odštartovala v žilinskej mestskej časti, cestného piráta dolapili muži zákona až v Považskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Žilinčan sa rútil po ceste hlava-nehlava: VIDEO z akčnej policajnej naháňačky
16
Galéria

Autentické video z policajnej naháňačky zverejnila polícia na sociálnej sieti. Celé sa to malo začať tým, že hliadka zastavovala Ford, pričom jeho vodič nereagoval, dupol na plyn a začal unikať smerom na Bytču, kde odbočil na cestu na Považskú Bystricu.

„Počas jazdy niekoľkokrát ohrozil iných vodičov, ktorí boli nútení sa mu vyhnúť. Vodič nereagoval na viaceré výzvy polície dávané výstražným svetelným a zvukovým znamením, preto policajti použili varovný výstrel zo služobnej zbrane do vzduchu. Ani po ňom však vodič vozidlo nezastavil a ďalšia strela už bola mierená na prenasledované vozidlo, ktoré zasiahlo motorovú časť,“ opisuje polícia.

Celkom policajti použili jeden varovný výstrel a jednu mierenú strelu. Prenasledované auto ani po výstrele nezastavilo a pokračovalo ďalej. Unikajúce vozidlo sa podarilo policajnej hliadke zastaviť až v Považskej Bystrici. K zraneniam osôb našťastie nedošlo.

„Následne bolo zistené, že vozidlo viedol 44-ročný Slavomír zo Žiliny. Vodič sa na mieste podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ dopĺňa polícia s tým, že už je začaté stíhanie vo veci trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk

Aktuality zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM