Krimi

Zábery, z ktorých mrazí: Auto finalistky Miss sa po náraze zmenilo na kopu šrotu

Cesta pod Strečnom má ďalšiu tragickú obeť. Po zrážke s nákladným autom na frekventovanej ceste medzi Martinom a Žilinou utrpela vodička ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahla. Utorňajšie ráno sa stalo osudným finalistke Miss Universe Márii Smieškovej (†27).

Ilustračný obrázok k článku Zábery, z ktorých mrazí: Auto finalistky Miss sa po náraze zmenilo na kopu šrotu
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako sme vás informovali v článku utorkovej tragickej dopravnej nehody pod Strečnom, život mladej vodičky vyhasol na mieste havárie. Zatiaľ z presne nezistených príčin prešla na ceste pod Strečnom do protismeru, kde narazila do oprotiidúceho nákladného auta. Zo samotných fotiek ľahko vydedukovať, že náraz bol naozaj ničivý. Auto, v ktorom sedela, pripomínalo po otrasnej nehode len kopu šrotu.

Mladučká Mária bola známa ako jedna z finalistiek prestížnej súťaže Miss Universe 2010. V tom čase účinkovala aj v známej relácii Vila Rozborila Modré z neba, kde vystupovala ako jedna z anjelov. Okrem iného bola držiteľkou titulu majsterka sveta v disco show a istý čas sa venovala modelingu.

Na Máriu spomína aj riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošovú. „Je mi to veľmi ľúto. Mária bola veľmi talentovaná, vždy usmiata, bola také naše slniečko. Mysľou sme s rodinou a vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ povedala pre pluska.sk Lakatočová.

Tragická dopravná nehoda na ceste pod Strečnom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM