Jozef Legéň Krimi

Výbuch otriasol panelákom v Žiline: Pozrite si ZÁBERY z miesta explózie

Všetky záchranné zložky v Žiline dal do pozoru ohlásený výbuch v jednom zo žilinských panelákoch. V pivničných priestoroch vybuchla v sude neznáma kvapalina. Tlaková vlna a vysoká teplota pri výbuchu poškodili interíer.

Ilustračný obrázok k článku Výbuch otriasol panelákom v Žiline: Pozrite si ZÁBERY z miesta explózie
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu bol krátko po piatej hodine poobede ohlásený výbuch v panelovom dome na Hlinskej ulici v Žiline. Pri udalosti zasahovali žilinskí hasiči a na miesto nehody prišli aj záchranári a polícia.

„Hasiči po príchode zistili, že v pivničných priestoroch panelového domu nastal výbuch po zapálení neznámej kvapaliny v 30 litrovom sude. Následná tlaková vlna a vysoká teplota poškodili interiér,“ uviedol Michal Kypus z Krajské riaditeľstvo Hasičského záchranného zboru v Žiline.

Pri výbuchu sa vážne zranila jedna osoba, ktorá mala popáleniny prvého až druhého stupňa. Žilinskí hasiči pomohli naložiť zranenú osobu do vozidla zdravotnej služby a priestory následne odvetrali.

„Na miesto udalosti prišli aj hasiči z chemického družstva Záchrannej brigády HaZZ v Žiline, ktorí sud s neznámou kvapalinou odobrali na identifikáciu a následnú likvidáciu,“ dodal hovorca.

Výbuch otriasol panelákom v Žiline
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM