Správy

V Žiline sa pobije Sever proti Juhu: Prihlasovanie na futbalový turnaj už prebieha

Ďalší ročník futbalového turnaja severnej časti mesta proti južnej, alebo Sever proti Juhu, sa blíži. Žilinčania majú možnosť bezplatne sa naň prihlasovať, a to až do začiatku septembra.

Ilustračný obrázok k článku V Žiline sa pobije Sever proti Juhu: Prihlasovanie na futbalový turnaj už prebieha
Zdroj: TASR

Žilinčania sa môžu do 7. septembra, do 9. 00 hod. prihlasovať na futbalový turnaj Sever proti juhu alebo Žilinčania sa bavia futbalom. Ďalší ročník derby medzi severnou a južnou časťou mesta sa uskutoční 9. až 11. septembra na Námestí Andreja Hlinku. Prihlásenie je bezplatné.

Ako informoval Pavol Čorba, hovorca mesta Žilina, prihlásiť sa sa aj v tomto roku môžu školy, kluby, úrady, organizácie firmy i partie. „Každé prihlásené mužstvo odohrá jeden zápas, ktorý bude v dĺžke asi 30 minút. Hrať sa bude na umelom ihrisku v zostave štyria hráči a brankár, pričom striedanie hráčov je ľubovoľné. V minulom roku sa zúčastnilo na podujatí 50 futbalových tímov a odohralo sa 25 zápasov. Viac sa darilo „Južanom“, ktorí zvíťazili nad „Severanmi“ 104:74 bodov, čím upravili skóre na 3:4 v prospech Severu,“ dodal hovorca.

Prihlasovanie na turnaj je možné prostredníctvom odkazu www.sport.zilina.sk/…r-proti-juhu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM