Krimi

Tragédia na ceste: Dych vyrážajúci spôsob prepravy stál mladíka (†30) život!

Tragická nehoda si vyžiadala život muža (†30), ktorý sa podľa polície prepravoval na prívesnom vozíku pripojeným za autom a počas jazdy spadol. Vodič až doma zistil, že muž nie je na vozíku, tak sa ho vydal hľadať. Ťažko zranený muž bol prevezený do nemocnice, kde zraneniam podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na ceste: Dych vyrážajúci spôsob prepravy stál mladíka (†30) život!
Zdroj: Policajný zbor SR

V stredu večer došlo na ceste tretej triedy v obci Ochodnica, okres Kysucké Nové Mesto k vážnej dopravnej nehode.

„34-ročný vodič (z okresu Kysucké Nové Mesto) riadil motorové vozidlo Volkswagen Transporter, za ktorým mal pripojený technicky nespôsobilý prívesný vozík. Na ňom prepravoval 30-ročného muža a sudy. Pri prechádzaní priameho úseku cesty v stúpaní, z doposiaľ presne nezistených príčin, z vozíka muž vypadol na vozovku. Vodič vozidla to však nespozoroval a pokračoval v jazde do miesta bydliska. Doma zistil, že muž nie je na vozíku,“ informoval hovorca polície Radko Moravčík.

Podľa polície vodič z uvedeného dôvodu ho šiel hľadať. Muža našiel ležať na vozovke a privolal rýchlu zdravotnícku pomoc. Muž utrpel ťažké zranenia a bol prevezený do nemocnice. Žiaľ, vo štvrtok (21. novembra) v skorých ranných hodinách, zraneniam podľahol. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Priam šialený spôsob prepravy stál muža (†30) život
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM