Monika Földešiová Tlačové správy

Teraz je ten správny čas na novú kuchyňu! Prečo? Dostanete na ňu špeciálnu cenu

Kvalita, super cena, vstavané na mieru... To sú tri podmienky, ktoré zaujímajú každého záujemcu o nový nábytok. Máme pre vás riešenie, ktoré vám bude závidieť nie jedna susedka.

Ilustračný obrázok k článku Teraz je ten správny čas na novú kuchyňu! Prečo? Dostanete na ňu špeciálnu cenu
Zdroj: Dnes24.sk

Uvažujete alebo plánujete v budúcnosti nad novou kuchynskou linkou? Alebo chcete vstavanú skriňu a využiť tak maximum z ponúkaného priestoru? Za kvalitou nemusíte jazdiť ďaleko, firmu Nabex máte „rovno pod nosom“.

Viac než 10-ročné skúsenosti a spokojní zákazníci hovoria za ňu. Nabex sa zaoberá výrobou, predajom, distribúciou a montážou kuchynských liniek a vstavaných skríň, a to všetko nielen za prijateľné ceny, ale aj výrobou na mieru.

Vstavané skrine sú dnes tým najideálnejším riešením úložného priestoru i vkusnej dekorácie. „Prispôsobíme ich vaším potrebám, požiadavkám a možnostiam priestoru. Okrem toho ponúkame širokú škálu farebného prevedenia laminovanej DTD, lacobelu a vnútorného vybavenia,“ vraví majiteľ Nabexu.
Aj pri výrobe vašej kuchyne platí, že vaše potreby sú na prvom mieste. „Je dôležité, aby sa vám vo Vašej kuchyni dobre pracovalo. Aby bolo možné všetko ľahko otvárať, aby sa pracovná doska dobre udržiavala, a čo je najdôležitejšie, aby sa vám kuchyňa aj páčila!“

Prezrite si ponuku kuchynských liniek, vstavaných skríň, alebo si navrhnite vlastný dizajn.
Všetky potrebné informácie k produktom nájdete na stránke www.nabexkuchyne.sk

AKCIA!

Ak si ešte do konca roka objednáte novú kuchyňu či vstavanú skriňu v spoločnosti Nabex, môžete získať špeciálnu akciovú cenu. Informujte sa na predajni.

Kontakt:

Nabex kuchyne
Námestie slobody 356, Kysucké Nové Mesto (žltý dom – stred námestia) Mobil: 0905 207 909
Email: nabex@nabexkuchyne.sk http://www.nabexkuchyne.sk/

Teraz je ten správny čas na novú kuchyňu! Prečo? Dostanete na ňu špeciálnu cenu
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM