Rôzne

Spravodajský týždeň v Žiline v jednej kocke: Pozrite si témy, ktoré rezonovali najviac

Uplynulý týždeň vôbec nebol skúpy na zaujímavé udalosti. Vybrali sme 5 článkov, ktoré vás pritiahli v najväčšej miere. Čo najviac rezonovalo u našich čítateľov v uplynulých dňoch?

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský týždeň v Žiline v jednej kocke: Pozrite si témy, ktoré rezonovali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

MHD pre dôchodcov zadarmo

Hneď začiatkom týždňa sme vám priniesli dobrú správu. Od 1. decembra budú ľudia od 62 do 69 rokov jazdiť žilinskou MHD zadarmo. Takéto uznesenie prijalo mestské zastupiteľstvo na svojom poslednom zasadnutí.

Čítajte tu: Dobrá správa pre žilinských dôchodcov: Cestovanie v MHD zadarmo, platí pre tieto ročníky!

Bezplatná doprava pre všetkých

Zaujal aj ďalší článok zo zastupiteľstva. Poslanci sa totiž zaoberali aj Informatívnou správou k zámeru na bezplatnú dopravu pre všetkých obyvateľov mesta Žilina. Podľa tohto zámeru by sa mala bezplatná doprava pre všetkých obyvateľov mesta spustiť od 1. januára 2017.

Čítajte tu: Poslanci rokovali o zaujímavom zámere: Všetci Žilinčania by mohli cestovať v MHD zadarmo!

Sajfov rozhovor so Saganom

Čiteteľskej priazni sa tešil (a možno aj rozosmial), článok o Sajfovom videu. Zabávač v ňom zachytil prílet novopečeného majstra sveta v cyklistike na Viedenské letisko, Petra Sagana. A nasledoval rozhovor, ktorý vám rozhodne zlepší náladu

Čítajte tu: Sajfa si počkal Sagana na letisku a potom to prišlo: Rozhovor, z ktorého ľahnete smiechom!

Neboli to utečenci

O tom, že utečenecká kríza je v pozornosti aj Žilinčanov, presvedčil článok, ktorý sme priniesli v utorok. Oznam, ktorý prijala Mestská polícia v Žiline totiž hovoril, že z autobusu na ulici Bratsilavská vystupujú utečenci. Policajti sa vybrali oznam preveriť. Po príchode na miesto ich ale čakalo menšie prekvapenie.

Čítajte tu: Žilinským policajtom oznámili, že z autobusu zrejme vystupujú utečenci: Keď vyrazili na miesto, toto zistili…

Privítanie majstra

A opäť Peter Sagan. Zisk majstrovského titulu nenechali bez povšimnutia ani jeho rodáci zo Žiliny. Práve v rodnom meste pripravili 25-ročnému cyklistovi veľkolepé privítanie na Mariánskom námestí. S článkom sme priniesli aj fotogalériu.

Čítajte tu: FOTO: Sagan pobláznil Žilinčanov: Takto mu prišli poďakovať na Mariánske námestie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM