Jozef Legéň Krimi

Spoznali ste ho? Tento muž vykradol záložňu v Žiline!

Polícia v Žiline žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľovi lúpežného prepadnutia, ku ktorému došlo 12. augusta o 17.18 hodine v záložni na ulici Pivovarskej v Žiline. Polícia zverejnila zábery z bezpečnostnej kamery. Ak ste muža spoznali, kontaktujte políciu.

Ilustračný obrázok k článku Spoznali ste ho? Tento muž vykradol záložňu v Žiline!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Doposiaľ neznámy mladý muž vošiel do prevádzky záložne, pristúpil k pultu so sklom, na ktorý položil ruku so zbraňou a povedal pracovníčke, aby mu dala všetky papierové bankovky. Zo záložne odišiel s hotovosťou 590,–€ na neznáme miesto,“ informovala hovorkyňa polície Jana Balogová. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

Podľa polície páchateľom bol muž vo veku asi 20 rokov, vysoký asi 175 cm, chudšej atletickej postavy, farba vlasov špinavý blond, chudá oválna tvár, fúzy a briadka. Na hlave mal šiltovku bielej farby na ktorej bol zobraný tmavý vzor pravdepodobne s orlica a kríž bielej farby. Na tvári mal slnečné okuliare s dymovými sklami. Oblečené mal tričko s krátkymi rukávmi tmavej farby, trojštvrťové nohavice modrej farby, topánky čiernej farby, popísala opis páchateľa Balogová.

Akékoľvek informácie k osobe páchateľa tohto lúpežného prepadnutia je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ.

lupič záložne v Žiline
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM