Krimi

Smrť na ceste: Mŕtve telo muža (†27) v prevrátenom aute. Policajti zisťujú, kto šoféroval...

Smrteľné nehody v novom roku na našich cestách pokračujú. Dnes ráno vyhasol život mladíka († 27), ktorého mŕtve telo našli v aute. Polícia zatiaľ nevie, či sám bol vodičom auta, ktoré zišlo z cesty a prevrátilo sa na strechu.

Ilustračný obrázok k článku Smrť na ceste: Mŕtve telo muža (†27) v prevrátenom aute. Policajti zisťujú, kto šoféroval...
Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok krátko pred šiestou hodinou ráno došlo v meste Krásno nad Kysucou k tragickej dopravnej nehode.

Hasiči po príjazde zistili, že vozidlo je prevrátené na streche v miestnom odvodňovacom kanáli, pričom v aute sa nachádza jedna zakliesnená osoba. „Hasiči postihnutej osobe poskytli prvú pomoc, no vzhľadom na jej ťažké poranenia sa osobu nepodarilo zachrániť. Hasiči usmrtenú osobu vyslobodili z vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a havarované vozidlo vytiahli na vozovku,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva HaZZ v Žiline Miroslava Ondrichová.

„Doposiaľ nezistený vodič viedol osobné motorové vozidlo Škoda Fábia po ceste druhej triedy v smere od mesta Krásno nad Kysucou na obec Zborov nad Bystricou, okres Čadca. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom mimo cestu vpravo, kde sa vozidlo prevrátilo na strechu,“ uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Pri dopravnej nehode vyhasol život 27-ročného muža. Muži zákona zisťujú, či muž († 27), ktorého telo sa našlo v aute, bol aj vodičom. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Tragická dopravná nehoda
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM