Jakub Forgács Rôzne

Kompletný PREHĽAD: Neoficiálne výsledky referenda z celého nášho obvodu

Vyvrcholenie referendového dňa prinieslo výsledky, na ktoré sa dlho čakalo. Ako ľudia odpovedali na tri otázky a aká bola účasť? Pozrite si neoficiálne výsledky za celé Slovensko a aj zo všetkých obcí nášho volebného obvodu.

Ilustračný obrázok k článku Kompletný PREHĽAD: Neoficiálne výsledky referenda z celého nášho obvodu
Zdroj: TASR

Slovensko v sobotu zažilo referendový deň. Rovnako tomu tak bolo aj v našom meste či v obciach v našom okolí. Ľudia mohli od 7:00 do desiatej hodiny večer odpovedať na tri referendové otázky:

  1. Súhlasíte s tým, aby sa manželstvom nemohlo nazývať žiadne iné spolužitie osôb okrem zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou?
  2. Súhlasíte s tým, aby párom alebo skupinám osôb rovnakého pohlavia nebolo umožnené osvojenie (adopcia) detí a ich následná výchova?
  3. Súhlasíte s tým, aby školy nemohli vyžadovat účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania či eutanázie, ak ich rodičia alebo deti samé nesúhlasia s obsahom vyučovania?

Referendum je napokon neplatné. K urnám totiž neprišlo dostatok ľudí. Celoslovenská účasť dosiahla len 21,4 percenta. Pozrite si, ako to podľa neoficiálnych výsledkov dopadlo v jednotlivých obciach v našom volebnom obvode a aj v rámci celého Slovenska.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM