Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

Pripravte sa na dopravné obmedzenie: Žilinská križovatka s úplnou uzáverou

Ak jazdíte cez Žilinu, pripravte sa na obchádzku. Tentokrát v dôsledku povrchovej úpravy cesty. Pozrite kedy a kadiaľ budete obchádzať.

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na dopravné obmedzenie:  Žilinská križovatka s úplnou uzáverou
Zdroj: ndsas.sk

Z dôvodu opravy asfaltového krytu treba počítať s úplnou uzáverou vetiev križovatky ciest I/11 a I/60 v Žiline. Informovala o tom tlačová hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti a. s. Michaela Michalová.

„Uzavretý bude jazdný pruh v smere od Čadce na Poprad (od Kysúc na Ľavobrežnú ulicu), jazdný pruh v smere od Popradu na Bratislavu (z Ľavobrežnej ulice na Estakádu) – cesta I/60 km 5,581 a jazdný pruh v smere od Bratislavy na Poprad (z Estakády na Ľavobrežnú ulicu) – cesta I/60 km 5,900,“ uviedla Michalová.

Obmedzenie sa týka obdobia od 28. augusta 2018 (utorok) od 21.00 hod. do 2. septembra 2018 (nedeľa) do 12.00 hod.

Doprava bude podľa hovorkyne presmerovaná na obchádzkovú trasu po ceste I/60 ulicami Mostná a Nemocničná. „Z hlavného ťahu "E50“ tak bude doprava namiesto po Ľavobrežnej ulici vedená vnútorným prieťahom mesta Žilina. Počas opravy sa vyfrézuje a vyasfaltuje vozovka križovatkových vetiev, opravia sa poklopy a obnoví vodorovné dopravné značenie." vysvetlila Michalová.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM