Jozef Legéň Krimi

Prípad, na ktorý mestskí policajti nezabudnú: Žena na ulici kričala, že stratila svoje dieťa

Náš miniseriál o najzaujímavejších prípadoch, pri ktorých museli zasahovať žilinskí mestskí policajti, pokračuje. Tentokrát sa venujeme poriadne zamotanému prípadu, v ktorom muži zákona pátrali po dieťati.

Ilustračný obrázok k článku Prípad, na ktorý mestskí policajti nezabudnú: Žena na ulici kričala, že stratila svoje dieťa
Zdroj: Webnoviny.sk

Prinášame vám druhý diel seriálu s najzaujímavejšími prípadmi mestských policajtov za uplynulý rok. O prvom dramatickom prípade, ktorý sa udial v centre Žiliny a hlavú úlohu zohrala podľa polície žiarlivosť, sme vás informovali minulý týždeň. V tom druhom muži zákona pátrali po dieťati.

Celý prípad sa odohral v júni minulého roka. Na linku polície bolo telefonicky nahlásené, že na ul. Hlinská sa pohybuje žena, ktorá kričí, že nemôže nájsť svoje dieťa. „Hliadkou MP bola zistená silne podnapitá žena, ktorá uviedla, že išla na prechádzku so 6-ročnou dcérou, ktorú teraz nemôže nájsť. Tiež uviedla, že bývala dočasne v krízovom centre Lúč a momentálne žije s priateľom v byte na V. Okružnej v Žiline. Hliadkami vykonaná kontrola v krízovom centre Lúč na Hlbokej ceste a na ul. V. Okružná. Ani v jednom mieste sa dieťa nenachádzalo,“ uviedla Mestská polícia v Žiline.

Naoko bezvýchodná situácia nabrala po istom čase nové smerovanie. „Po čase si podnapitá matka spomenula, že bola v kontakte z mužom /kamarát/, bytom B. S. Timravy. Po zistení adresy bola v mieste jeho bydliska na ul. A. Rudnaya spoločne s hliadkou OOPZ Žilina západ vykonaná kontrola, kde bolo maloleté dievča v dobrom zdravotnom stave nájdené a majiteľ uviedol, že matka nechala dieťa u neho a odišla si kúpiť cigarety pričom zrejme stratila orientáciu a nevedela sa k dieťaťu vrátiť,“ uzavreli muži zákona.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM