Zuzana Gadušová Krimi

Pri Žiline došlo k vážnej nehode: Mladý vodič (18) dostal šmyk, auto sa niekoľkokrát prevrátilo!

Pri Žiline sa stala vážna dopravná nehoda. Mladý vodič (18) dostal podľa polície na Opeli Astra šmyk, vyšiel mimo vozovku a potom sa s autom niekoľkokrát prevrátil!

Ilustračný obrázok k článku Pri Žiline došlo k vážnej nehode: Mladý vodič (18) dostal šmyk, auto sa niekoľkokrát prevrátilo!
Zdroj: Dnes24.sk

K neštastiu došlo v utorok okolo 21.30 hodine. „Na miestnej komunikácii v obci Horný Hričov, 18-ročný vodič viedol vozidlo Opel Astra v smere do obce Dolný Hričov. V priamom úseku cesty vodič z dôvodu neohľaduplného a nedisciplinovaného správania sa a neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam dostal šmyk, následkom ktorého vyšiel mimo cestu, kde sa niekoľkokrát s vozidlom prevrátil,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Žiline Jana Balogová.

Pri nehode utrpeli vodič a 18-ročný spolujazdec ťažké zranenia, ďalší 37-ročný spolujazdec vyviazol s jednorazovým ošetrením. Požitie alkoholických nápojov u vodiča polícia nezistila. Hmotná škoda je odhadnutá na sumu asi 2 000 €. „Vyšetrovateľ 18-ročného mladíka, ktorý je len niečo vyše mesiaca držiteľom vodičského oprávnenia, obvinil z prečinu ublíženia na zdraví. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ vysvetlila Balogová.

Foto: KR PZ v Žiline

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM