Alexandra Kolínská Od Vás Od Vás

Pri Auparku pláva muž na gondole: O tejto FOTKE sa vám bude aj snívať :)

Na sociálnej sieti sa objavila foto, na ktorej pri obchoďáku v centre Košíc pláva muž na gondole. Dielo patrí chlapcom z Esendy, ktorí však vyťahujú z rukáva ďalšie nápady :)

Ilustračný obrázok k článku Pri Auparku pláva muž na gondole: O tejto FOTKE sa vám bude aj snívať :)
Zdroj: Dnes24.sk

Kreatívna skupina Esendy je skupinka Košičanov, ktorí vytvárajú vtipné nízkonákladové paródie filmov ako napríklad Shitman, o ktorom sme vám už písali. Tak isto upravujú fotografie s tým, že do obrázkov vkladajú zábavné pointy.

Tentokrát však ľudí zaujala fotografia, na ktorej sa plaví starší muž na gondole hneď popri Auparku (pozrite fotogalériu), kde sa momentálne pracuje na nostalgicky známych rekonštrukciách. Ako táto fotografia vznikla? „Nápad vznikol spontánne pri rozhore (ktorý už čoskoro publikujeme) s vami a nie som si istý, kto to povedal prvý, či nie náhodou vy,“ povedal jeden zo zakladateľov Esendy Semy Briškár. ( Čo nás veľmi teší, že vieme inšpirovať ľudí :) )

„My len pozbierame nejaké nápady a možno ešte nejaké videá natočíme, vyberieme z čoho si ľudia práve robia srandu. Chceme len zabávať ľudí a robiť to, čo nás baví,“ dodal skromne Semy.

Foto: Esendy

FOTO: Pri košickom obchoďáku sa objavil muž na gondole!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM