Jozef Legéň Správy

Posledná výprava do podzemia: Žilinské katakomby ukončujú letnú sezónu

Nenechajte si ujsť poslednú prehliadku podzemných priestorov, tzv. katakomb pod Kostolom Obrátenia sv. Pavla Apoštola v tomto roku!

Ilustračný obrázok k článku Posledná výprava do podzemia: Žilinské katakomby ukončujú letnú sezónu
Zdroj: Dnes24.sk

Turistická informačná kancelária Vás opäť pozýva na prehliadku podzemných priestorov – „katakomb“ – pod Kláštorom kapucínov, ktorá sa uskutoční v piatok 06.09.2013 o 17­.00 hod. Sprievodca bude záujemcov očakávať od 16.45 hod. pred Kostolom Obrátenia sv. Pavla Apoštola na Mariánskom námestí (pred predajňou Lúč).

Posledné vstupy do katakomb:

  • prvý vstup o 17.00 hod.
  • druhý vstup o 18.00 hod.

Záujemcov o druhý vstup, ktorý sa začne o 18.00 hod. sa majú dostaviť o 17.45 hod. pred Kostolom Obrátenia sv. Pavla Apoštola na Mariánskom námestí (pred predajňou Lúč).

Na prehliadku je potrebné vopred sa prihlásiť, a to buď prostredníctvom mailu na info@tikzilina.eu, alebo osobne v Turistickej informačnej kancelárii, Námestie A. Hlinku 9. Maximálny počet účastníkov pre každý vstup je 25 osôb. Vstupné: 2 € / osoba, platba prebieha v hotovosti priamo u sprievodcu pred začiatkom prehliadky.

„Upozorňujeme účastníkov podujatia, že vstup do podzemných priestorov je na vlastné nebezpečenstvo. Návštevníci pred začiatkom prehliadky podpíšu poučenie o bezpečnosti osôb pri vstupe do podzemných priestorov pod Kláštorom kapucínov,“ zdôrazňuje hovorca mesta Pavol Čorba.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM