Jakub Forgács Krimi

Polícia: Žilinčan (27) mal do kufra auta natlačiť mladíka (21) a napadnúť ho!

Obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom obmedzovania osobnej slobody čelí mladý Žilinčan (27).

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Žilinčan (27) mal do kufra auta natlačiť mladíka (21) a napadnúť ho!
Zdroj: Dnes24.sk

„V utorok v noci v Žiline v časti Pod Hradiskom obvinený muž na Škode Octavia predbehol Škodu Forman a donútil vodiča auta zastaviť. Následne za vozidlom Škoda Forman zastavil VW Golf, ktorý zo zadnej strany zablokoval Forman,“ informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Z octavie podľa slov hovorkyne vystúpil obvinený Žilinčan (27) a z Formanu Peter (21). „Najskôr medzi obidvoma mužmi došlo k výmene názorov, ktorá vyústila do fyzického napadnutia, pri ktorom mal obvinený Ján zaútočiť na Petra. Ten v dôsledku útokov spadol na zem. Potom mal obvinený napadnutého Petra chytiť a proti jeho vôli natlačiť do kufra auta Škoda Octavia, na ktorom sa premiestnili k futbalovému ihrisku v Žiline, časť Závodie,“ pokračovala Balogová.

„Pri futbalovom štadióne mal opätovne obvinený Petra napadnúť. Z miesta následne odišiel a zraneného Petra nechal tam. Ešte v ten deň zraneného Petra previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice,“ uviedla hovorkyňa so slovami, že podľa predbežnej lekárskej správy si zranenia vyžiadajú dobu liečenia nad 42 dní.

Jána polícia zadržala a vyšetrovateľ podal podnet na návrh na vzatie do väzby. „V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na dva až päť rokov. Okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala Balogová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM