Marcel Mojžiš Krimi

Policajti obdržali mrazivý telefonát: Odpálim sa pred nemocnicou, Alah je veľký!

Dych vyrážajúce info od mužov zákona. Podľa polície na linke 158 prijali telefonát, v ktorom volajúci opakovanie oznámil, že sa odpáli pred nemocnicou. Muži zákona zároveň uviedli, že následne opätovne telefonoval na linku 158 a povedal, že Alah je veľký.

Ilustračný obrázok k článku Policajti obdržali mrazivý telefonát: Odpálim sa pred nemocnicou, Alah je veľký!
Zdroj: TASR

Dych vyrážajúce dianie v našom kraji! Podľa polície Marek (23) z Dolného Kubína v sobotu večer zavolal na telefónnu linku 158 a opakovane oznámil, že sa odpáli pred nemocnicou a hovor ukončil.

„Následne opätovne telefonoval na linku 158 a povedal, že Alah je veľký. Po prijatí oznámenia boli okamžite  vykonané všetky potrebné opatrenia za účelom vypátrania a zadržania obvineného muža. Do 10 minút od oznamu na linku 158 bol obvinený muž vypátraný a zadržaný hliadkou pred nemocnicou v Dolnom Kubíne,“ uviedol krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Hovorca polície zároveň dodal, že obvinený mladý mladík sa po zadržaní podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,92 mg/l alkoholu v dychu (1,92 promile). Vyšetrovateľ obvinil Mareka z prečinu šírenia poplašnej správy a spracoval na obvineného podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Marekovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na jeden rok až päť rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM