Jozef Legéň Krimi

Jazda podguráženého šoféra na felícii? Prešiel do protismeru, vrazil do priekopy a prevrátil sa!

Ešte v nedeľu 41-ročný muž nezvládol riadenie svojho auta, prešiel do protismeru a havaroval do priekopy. Príčinou nezvládnutia zákruty mohol byť alkohol. Podľa polície nafúkal skoro 2 promile. Ďalší dvaja pasažieri sa ťažko zranili.

Ilustračný obrázok k článku Jazda podguráženého šoféra na felícii? Prešiel do protismeru, vrazil do priekopy a prevrátil sa!
Zdroj: Policajný zbor SR

K vážnej dopravnej nehode došlo v nedeľu vo večerných hodinách na miestnej komunikácii v obci Makov, časť Čierne. 41-ročný vodič, občan ČR, viedol vozidlo Škoda Felícia v smere od cesty I/18 do miestnej časti Čierne v obci Makov. Pri prechádzaní priameho úseku cesty v stúpaní prešiel vodič s vozidlom vľavo mimo cestu a havaroval do priekopy, kde sa s vozidlom prevrátil. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranili dvaja spolujazdci vo veku 40 a 60 rokov.

„Vodičovi policajti pri dychovej skúške namerali 0,94 mg/l (v prepočte 1,96 promile). Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý 41-ročného muža z ČR obvinil z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinenému mužovi v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ informovala dnes hovorkyňa polície Jana Balogová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM