Tlačové správy

Plesovú sezónu zvládnete aj bez róby: Žilinčania, zabavte sa na obľúbenom swingu

Plesovú sezónu 2019 môžete zvládnuť bez prísnej etikety a večernej róby. Aj tento rok sa konajú v Žiline tematické plesy, na ktorých sa zabavíte v kostýme podľa vašej kreativity.

Ilustračný obrázok k článku Plesovú sezónu zvládnete aj bez róby: Žilinčania, zabavte sa na obľúbenom swingu
6
Galéria
Zdroj: SpicyBrown

Tematické plesy sú v kurze

Obdobie plesov sa oficiálne začalo. Najťažšou časťou je však zvoliť správne oblečenie tak, aby spĺňalo dress code a etiketu. Okrem tradičných plesov si aj tento rok môžete vyberať z obľúbených tematických, kde je vítaná väčšia dávka kreativity a odvahy. V Žiline je už po 3. rok obľúbený najväčší swingový ples v Event House Žilina. III. Swing ples prinesie téme prispôsobený catering, výzdobu aj program. „Už 2. februára sa Event House opäť premení na swingový salón a privíta hostí v ich obľúbených swingových kostýmoch.

Návštevníci sa môžu inšpirovať seriálom Hercule Poirot, Gatsbyovskou rebéliou alebo pin-up štýlom. Ples v Event House je výnimočný tým, že ponúka zábavu nielen pre páry, ale aj partie priateľov,“ hovorí marketingová manažérka, Zuzana Danechová.

Swingové trio, aj škola tanca

Tento rok vás na Swing plese do éry 20. – 30. rokov prenesie populárne trio Sweet Little Chicks a ich spevácke vystúpenie zo žánrov swing, jazz či charlestone. Swingovú eleganciu dodajú večeru tanečníci z Charlie'Swing dance studio na čele s Charlie Ruppom, ktorí vás naučia tie správne swingové kroky so svojou školou tanca. Chýbať nebude ani súťaž o najlepšiu fotografiu z vintage fotokútika a o výhru 2 vstupeniek na ďalší ročník swingovej noci.

Zdroj: YouTube.com

Ak sa chcete aj vy túto plesovú sezónu stať súčasťou nespútanej swingovej zábavy, vstupenky na ples si ešte stále môžete zakúpiť prostredníctvom siete ticketportal.sk. Tešíme sa na vás už 2. februára v Event House Žilina.

Viac informácií o III. ročníku Swing plesu nájdete na Facebooku udalosti.

Zdroj: SpicyBrown
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM