Igor Petrík Kultúra

Plesová sezóna štartuje aj v Žiline: Kde môžete pretancovať noc?

Vianoce sú za nami a dlho očakávaná plesová sezóna sa rozbieha. Príležitosť na kúpu novej róby majú dámy aj v našom regióne. Zisťovali sme, kde sa v Žiline bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna štartuje aj v Žiline: Kde môžete pretancovať noc?
Zdroj: Dnes24.sk

Študenti sa predvedú

Big Band Konzervatória, Ľudová hudba a Dychová hudba žilinského Konzervatória sa predstavia na VI. reprezentačnom plese Žilinského konzervatória, ktorý sa uskutoční 6. februára o 19.00 hod. v Dome odborov Žilina.

V tanečnej škole ako v Benátkach

Kto si chce zasúťažiť o najkrajšiu masku a najkrajší pár, alebo vidieť exhibíciu spoločenských tancov, môže navštíviť Benátsky ples Tanečnej školy Plešinger. Vstupné je 25 eur, cena pre študentov je 20 eur. Ples sa uskutoční v Tanečnej škole Plešinger 7. februára o 20.00 hod.

Ocenia aj najlepšiu masku

Hotel Holiday Inn Žilina pripravil šiesty ročník obľúbeného a úspešného Maškarného plesu. Ten tohtoročný sa uskutoční v hoteli Holiday Inn Žilina 13. Februára o 19.00 hod. Na návštevníkov okrem iného čaká bohatý program plný zábavy a známych osobností. Tradične je pripravená aj súťaž o najlepšiu masku

Kapela pozýva na ples

V rovnaký deň sa bude konať Kortina ples 2015. Vstupné na podujatie je 33 eur a začiatok o 19.30. Ples bude v Dome odborov Žilina. V rámci programu vystúpi kapela Kortina.

Tanečníci sa predvedú

Ples Tanečnej školy Plešinger už patrí k tým tradičným. Tanečná škola Plešinger ho pripravila aj tento rok, uskutoční sa v priestoroch školy 13. februára o 20.00 hod. Na hostí čakajú ukážky tancov, tombola, či menu. Vstupné je 25 eur, pre študentov 20 eur.

Zabavia sa aj deti

Pidiples – popoludnie pre rodiny s deťmi pripravila na 14. februára Stanica Žilina-Záriečie. Akcia je určená pre všetkých, čo sa cítia na to, aby pretancovali celé popoludnie… Podujatie štartuje o 15.00 a končí o 18:00 hod.

Niečo pre zamilovaných

V Dome odborov sa 14. februára uskutoční už 12. Valentínsky ples. Tento rok bude hosťom večera spevák Peter Nagy. Na hostí čaká zaujímavý program, okrem iného aj voľba kráľa a kráľovnej plesu. Vstupné je 40 eur a začiatok o 19.30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM