Soňa Vanovčanová Rôzne

Paraglaidista Miro (43) vo výškach: Ustupujúca zima v Rajeckej doline na fotkách

Posledné slnečné dni v Rajeckej doline vytiahli po hmlistých mesiacoch von nielen cyklistov, ale aj milovníkov vzdušného adrenalínu. Jedným z nich je aj Miro Komanec, ktorý miluje lietanie i fotografovanie.

Ilustračný obrázok k článku Paraglaidista Miro (43) vo výškach: Ustupujúca zima v Rajeckej doline na fotkách
21
Galéria
Zdroj: Miro Komanec

Miro Komanec (43) pochádza z Lietavskej Lúčky a od svojich dvanástich rokov sa venuje modelárstvu. Detská záľuba v RC modeloch prerástla do vášne, a to do paraglaidingu. Tomu sa Miro venuje už jedenásť rokov. Nielen ako aktívny paraglaidista, ale aj ako inštruktor motorového paraglaidingu. „Výhodou motorového paraglaidingu je, že sa rozbieha z roviny. Môj má deväťlitrovú nádrž so spotrebou 2,5 litra, takže vydržím asi štyri hodiny vo vzduchu. Teraz v tejto zime som bol 70 minút. Preletel som sa nad Rajeckou dolinou smerom na Zbyňov a Lietavský hrad,“ povedal Miro.

Slnečné počasie dovolilo Mirovi vyfotografovať Rajeckú dolinu na konci zimy. Nielen topiaci sa sneh, ale aj zimný opar dodáva krajine svoje čaro. Mirovou šikovnosťou tiež pribudli fotografie Lietavského hradu z oblakov. Pozrite si FOTOGRAFIE, ktoré vo výškach odfotil Miro Komanec.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM