Ivana Milanová Samospráva

Mesto spustilo letnú reklamnú kampaň: má prilákať turistov

Šestnásť pútačov, rozmiestnených po rôznych kútoch Liptova, má doviesť do Ružomberka návštevníkov počas hlavnej časti letnej sezóny. Iniciatíva radnice ukazuje hlavné ťaháky cestovného ruchu v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Mesto spustilo letnú reklamnú kampaň: má prilákať turistov
Zdroj: Mesto Ružomberok

Pribylina, Demänová, Liptovský Mikuláš, Liptovský Trnovec, Liptovský Peter, ale aj Bešeňová, Potok či štyri plochy na vstupe do Ružomberka po hlavných cestách. Všade na týchto miestach sú už v týchto dňoch rozmiestnené vkusné pútače s tematikou cestovného ruchu Ružomberka.

„Ide o dvojmesačnú reklamnú kampaň, zameranú na návštevníkov Liptova, ktorí sa už najmä v strednej a hornej časti regiónu nachádzajú. Veríme, že aj vďaka pútačom prídu pozrieť, vyskúšať a ochutnať zákutia mesta či našich dolín," vysvetľuje Martin Hromada, vedúci oddelenia regionálneho rozvoja mestského úradu.

Pútače v graficky príťažlivom prevedení z dielne radnice predstavujú centrum Ružomberka, Malinô Brdo, CykloKorytničku, Čutkovo, Vlkolínec a Hrabovo. „Ako motívy nám poslúžili fotografie nekomerčného charakteru, ktoré reprezentujú hlavné lokality cestovného ruchu u nás," hovorí Jaroslav Maga z radnice. Podľa jeho slov je hlavnou úlohou kampane ukázať formou pútavých panorám krásnu našich lokalít, a tým prilákať návštevníkov do Ružomberka.

„Financovanie kampane bolo zabezpečené prostredníctvom štátnej dotácie do Oblastnej organizácie cestovného ruchu Region Liptov. Rozpočet bol stanovený do 4 000 eur," dopĺňa Hromada. Ako následne uviedol, výsledné výstupy boli konzultované s členmi komisie pre regionálny rozvoj a cestovný ruch pri MsZ.

Prečítajte si tiež:

Obľúbené prírodné kúpalisko Liptákov dostalo povolenie k prevádzke: Prvé INFO z Úradu verejného zdravotníctva

Dvojkríž nad Černovou je od včera posvätený

Mesto spustilo letnú reklamnú kampaň: má prilákať turistov
2
Galéria
Zdroj: Mesto Ružomberok
Zdroj: Mesto Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM