Ivana Milanová Iné športy Šport

KLASIK poslal najusilovnejších chlapcov relaxovať do Tatier

Kulturistický klub v Liptovských Sliačoch sa dlhodobo umiestňuje medzi prvými desiatimi klubmi na Slovensku v rámci silového trojboja. Vďaka projektu sa 10 žiakov dostalo na pobyt do Vysokých Tatier.

Ilustračný obrázok k článku KLASIK poslal najusilovnejších chlapcov relaxovať do Tatier
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

Kulturistická asociácia pred dvoma rokmi vypracovala projekt na výchovu mládeže športová kulturistika, fitnes a silový trojboj . V roku 2016 sme dostali ponuku, zriadiť takýto projekt aj u nás v Liptovských Sliačoch. V tomto projekte je spolu s nami osem kulturistických oddielov, tri oddiely silového trojboja a päť klubov športová kulturistika, fitnes.

V klube je prihlásených 35 žiakov navštevujúcich dvakrát do týždňa fitnescentrum, ktoré nám na základe zmluvy o vzájomnej spolupráci poskytuje ZŠ L. Sliače.

Tí, čo trénovali najpoctivejšie, boli odmenení týždňovým pobytom vo Vysokých Tatrách.

Pobyt organizovala a financovala kulturistická asociácia . Tohto pobytu sa za náš klub zúčastnilo desať žiakov a dvaja dospelí ako dozor. Bývali sme v Tatranskej Lomnici v hoteli Tatranec. Každý deň po raňajkách sme chodili na túry. Videli sme Štrbské Pleso, Popradské Pleso, zahrali si futbal a nechýbala ani opekačka . Jeden deň sme sa odviezli autobusom do Pienin. Tam sme absolvovali desať kilometrovú plavbu na pltiach, až k poľským hraniciam a navštívili sme aj Poľsko.

,,Myslím si, že pani riaditeľka vybrala tých, ktorí chcú naozaj niečo spraviť pre svoje zdravie. Každý deň sme prišli ustatí z túry, ale to nezabránilo chlapcom ísť večer ,,makať" do fitnesscentra, ktoré sme mali v hoteli." uviedol Vlado Plávka , tréner športového klubu.

Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Sliačanský oddiel kulturistov KLASIK poslal najusilovnejších chlapcov relaxovať
11
Galéria
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM