Tlačové správy

Plánujete novostavbu pri Žiari? Tento nový web je pre vás ako šitý!

Máme pre vás dobrú správu. V našom regióne vznikla nová internetová stránka, ktorá pomôže všetkým, čo sa nielen chystajú stavať, ale aj tým, čo to len v budúcnosti plánujú.

Ilustračný obrázok k článku Plánujete novostavbu pri Žiari? Tento nový web je pre vás ako šitý!
6
Galéria
Zdroj: REALITY SERVICE

Priaznivá makroekonomická situácia posledných rokov ako aj rastúce ceny bytov v Žiari, priniesla so sebou väčší záujem vymeniť bývanie v byte za život v rodinnom dome.

Naša spoločnosť REALITY SERVICE úspešne dokončila tri obytné lokality - Nová Lutila I. etapa (2009), Nová Lutila II. etapa (2016) a Slaská-Diely (2018), prostredníctvom ktorých ponúkla klientom takmer 80 stavebných pozemkov s kompletnými inžinierskymi sieťami. Pri koncipovaní našich prímestských zón sa snažíme vytvárať príjemný priestor na bývanie s dostatkom súkromia pre ich obyvateľov.

Ak ste sa rozhodli stavať sami, máme pre Vás v ponuke stavebné pozemky so všetkými inžinierskymi sieťami. Podrobnejšie informácie a zoznam voľných pozemkov nájdete na www.slaska-diely.sk.

Pre tých, ktorí nemajú čas ani skúsenosti s vybavovaním príslušných povolení, procesom výstavby, nechcú si najímať a kontrolovať remeselníkov, či zháňať materiál na výstavbu, sme pripravili projekt „NOVOSTAVBYZH“, ktorý predstavuje kompletný produkt v podobe rodinného domu na kľúč s vlastným pozemkom vrátane bezplatného poradenstva pri financovaní ich nového bývania.

Aktuálne máme v ponuke 3 novostavby rodinných domov, na ktoré boli vydané stavebné povolenia a sú v štádiu výstavby – dva 4-izbové a jeden 3-izbový. Všetky typy našich rodinných domov sú zásadne murované. Murované konštrukcie majú prirodzenú a príjemnú klímu, akumulujú teplo a vytvárajú pocit pohody. Kvalita domu je ešte doplnená poloprefabrikovaným železobetónovým stropom, ktorý tiež zásadne ovplyvní užívateľskú kvalitu domu, nakoľko zmenšuje prehrievanie stavby smerom od strechy a zároveň zabezpečuje ochranu voči škodcom /kuny, lasice, hlodavce…/.

Podrobnejšie informácie o projekte a zoznam voľných novostavieb rodinných domov nájdete na www.novostavbyzh.sk. Vaše otázky radi zodpovieme na osobnom stretnutí v našej realitnej kancelárii REALITY SERVICE.

(PR) – Za obsah a fotoghrafie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Rozpracované stavby v réžii Reality Service
9
Galéria
Zdroj: REALITY SERVICE
Zdroj: REALITY SERVICE
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM