Tomáš Batiz Správy

Vedenie mikulášskeho hokeja prehovorilo: Spišákovi veríme, chceme sa aj posilniť

Vedenie MHK 32 Liptovský Mikuláš pravdepodobne bude ragovať na predošlé nepriaznivé výsledky v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži. Posilniť sa chce približne o troch hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Vedenie mikulášskeho hokeja prehovorilo: Spišákovi veríme, chceme sa aj posilniť
Foto: Tomáš Batiz

Liptáci majú sa sebou už sériu troch prehier v rade, ktoré zverencom Róberta Spišáka “zabezpečili” posledné miesto v tabuľke Tipsport ligy. “Boli sme síce iniciatívnejší, herne sme mali navrch, ale nedokázali sme to pretaviť do gólov,” zhodnotil po poslednom zápase v Trenčíne tréner Liptákov.

Chcú sa posilniť

Do konca základnej časti ostáva desať zápasov, v ktorých sa zabojuje presne o 30 bodov. Predseda predstavenstva MHK 32 Liptovský Mikuláš Ivan Dropa naznačil, že počas najbližšej reprezentačnej prestávky sa chcú posilniť v obrane i útoku. “Verím, že príde pár nových hráčov, aby sa zvýšila konkurencia v tíme. Samozrejme, musí to byť v rámci možností klubu,” skonštatoval Droppa.

Vedenie klubu doposiaľ ešte nezaplátalo dieru po minulotýžňovom odchode Rudolfa Hunu, ktorý už gólovo zarezáva v Košiciach. “Žiadne konkrétne mená nie sú. Máme rozrobených päť mien, ale na teraz ešte nie je jednoduché povedať kto príde. S jedným gólom sa ťažko vyhráva. V Trenčíne sme hrali veľmi dobre, ale nevedeli sme sa presadiť. Určite nám treba aj niekoho do útoku,” poznamenal predseda predstavenstva MHK 32 Liptovský Mikuláš.

Spišákovi veria

V poslednom domácom zápase, v ktorom hokejisti Liptovského Mikuláša podľahli Novým Zámkam, sa priamo počas duelu stal terčom kritiky tréner Liptákov Róbert Spišák. Ivan Droppa na teraz vyvrátil jeho odchod: “Stále s ním počítame a stále mu veríme. Mužstvo proste nemôže za mesiac prestať vedieť hrať hokej. Trápili nás viaceré zranenia, takže reprezentačnú prestávku využijeme aj na to, aby sme sa dolieči a dali všetko do poriadku.”

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM