Tomáš Batiz Hokej

Tréner Tomko po prehre v Nitre: Opäť sa prejavila nemohúcnosť našich útočníkov

Hokejisti Liptovského Mikuláša prehrali v rámci 31. kola v Nitre. Ako duel zhodnotil tréner Anton Tomko?

Ilustračný obrázok k článku Tréner Tomko po prehre v Nitre: Opäť sa prejavila nemohúcnosť našich útočníkov
54
Galéria
Zdroj: TASR

Liptáci sú aj naďalej na poslednom mieste tabuľke Tipsport ligy. Sériu prehier neprerušili ani v Nitre, kde prehrali 1:2. Prvá desaťminútovka prostrednej tretiny zastihla v lepšej forme Liptákov. Nitrania boli statickí a hostia to dokázali využiť. V presilovej hre skóroval od modrej čiary Kramár. “Corgoni” sa prebudili až v druhej polovici tretiny. V 33. minúte tečoval Čaládi strelu Kubku a bolo vyrovnané. Domáci o svojom víťazstve rozhodli v 38. minúte po presnom zakončení Tábiho.

Anton Tomko, tréner Liptovského Mikuláša: „Chceli sme nejaký bod z Nitry priviesť. Po prestávke je väčšinou hokej rozháraný. To sa aj potvrdilo v úvode zápasu. Išli sme do vedenia pekným gólom v presilovke. V druhej tretine využila Nitra naše zaváhanie na sto percent, pretože sme prehrali buly v obrannom pásme a Nitre tam padol teč. Druhý gól sme urobili chybu v obrannom pásme, keď sme nevyhodili puk. Nasledovala strela spoza hráča a Nitra išla do vedenia.

My sme chceli v poslednej tretine urobiť všetko pre to, aby sme získali vytúžený bod. Pritlačili sme Nitru, boli sme aktívni v útočnom pásme. Opäť sa však prejavila nemohúcnosť našich útočníkov. Útočníci nedávajú góly a aj jediný gól, ktorý sme dali strelil obranca. V závere nás pribrzdili naše vylúčenia a darovali Nitre štyri minúty.“

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM