Pavol Tomčík Hokej

Prvý cieľ splnený, vďaka výhre v Trnave začíname play-off doma!

V záverečnom 44. kole základnej časti prvej hokejovej ligy sa Liptovský Mikuláš predstavil na ľade v Trnave. Mikulášania síce prehrávali o dva góly, ale gladiátorov napokon s prehľadom zdolali.

Ilustračný obrázok k článku Prvý cieľ splnený, vďaka výhre v Trnave začíname play-off doma!
Zdroj: Dnes24.sk

Úvod mali Trnavčania, ako z rozprávky. Po góloch Reha a Môcika už v 5. minúte viedli nad Liptákmi 2:0. Uhrík síce o niekoľko minút vrátil hostí na dosah jedného gólu, no vyrovnať sa mužstvu Mariána Horvátha podarilo až v 29. minúte. V druhej polovici stretnutia skórovali už len Mikulášania, podarilo sa im to dokonca až štyrikrát.

Vďaka vysokému víťazstvu 6:2 si MHK 32 udržal konečnú štvrtú priečku po základnej časti, čo znamená, že štvrťfinálovú sériu play-off odštartuje proti Michalovciam pred vlastnými fanúšikmi. Prvý zápas je v Liptovskom Mikuláši na programe už tento piatok o 17:00 hod., ten druhý v totožnom čase o deň neskôr. Séria sa hrá na tri víťazné stretnutia, v prípade, že úvodné štyri zápasy nerozhodnú, definitívu dá piaty duel v Liptove.

HK Trnava – MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:6 (2:1, 0:2, 0:3)
Góly: 3. Reho, 5. Môcik – 8. Uhrík, 29. Kuric, 39. Hriňa, 43. Macík, 47. Uhrík, 48. Macík
Rozhodovali: Goga – Návratek, Synek
Vylúčení: 5:5
Presilovky: 0:2
Oslabenia: 0:1
Divákov: 254
Zostava MHK 32: Hollý – Hriňa, T. Devečka, M. Školiak, Kadlubiak, Janči, Mezovský, Nitriansky – Bartík, M. Sukeľ, Macík – Roháč, Trochta, Števuliak – Uhrík, Piatka, Poliaček – Janček, Kuric. Tréner: Marián Horváth

Ilustračné foto: Magdaléna Nahalková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM