Tomáš Batiz Rôzne

Plesová sezóna na Liptove nekončí: Študentov čaká ďalšia parádna akcia

Plesová sezóna na Liptove stále nepovedala svoje posledné slovo. Najbližšie si študenti opäť zaplesajú na 12. ročníku Benefičného plesu Gymnázia M. M. Hodžu.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna na Liptove nekončí: Študentov čaká ďalšia parádna akcia
Foto: Tomáš Batiz

Ples študentov už každoročne patrí medzi obľúbené podujatia v Liptovskom Mikuláši. Študentský plesový rok 2016 ako prvý plesovo otvoril študenti na Stredoškolskom bále, o ktorom sme vás už informovali.

Mikulášski študenti, ktorí si ešte nestihli zaplesať, ocenia ples Gymnázia M. M. Hodžu. “Už v sobotu 20. februára pozývame všetkých študentov v poradí na 12. ročník plesu GMMH, ktorý sa aj tento rok nesie v benefičnom duchu, takže výťažok poputuje na podporu jedného z mikulášskych centier,” informuje Juraj Kozák, organizátor plesu.

Prítomných čaká zaujímavý program, ktorý sa bude páčiť hlavne mladšej generácii. “Počas programu vystúpi tanečná skupina FREEZE, ktorá sa prítomným predstaví v dvoch vystúpeniach. Čo sa týka hudobného programu prítomným sa predstaví finalistka Superstar 2015 Barbora Hazuchová, ako aj známa slovenská kapela Helenine Oči,” pokračuje Kozák, ktorý následne prezradil aj to, že študenti si spomedzi svojich radov zvolia kráľa a kráľovnú plesu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM