Tomáš Batiz Správy

Plánujete osláviť Nový rok na námestí? Takýto je plán silvestrovského programu v Mikuláši

Ak sa chystáte v posledný deň roka vyjsť do ulíc, presnejšie, do mikulášskeho centra, pozrite, čo vás čaká. Silvester už tradične ovládne priestor Námestia osloboditeľov.

Ilustračný obrázok k článku Plánujete osláviť Nový rok na námestí? Takýto je plán silvestrovského programu v Mikuláši
Zdroj: TASR

Mnoho Mikulášanov volí trávenie posledných minút starého a prvých chvíľ nového roka práve v centre nášho mesta. Silvestrovské oslavy aj tento rok odštartujú vo večerných hodinách na Námestí osloboditeľov. Ich organizáciu má v réžii Dom kultúry v Liptovskom Mikuláši.

„Na námestí vystúpi populárna skupina Rabat – Kabát Revival, ktorú si obyvatelia Liptovského Mikuláša mohli obľúbiť už v minulosti. O pol noci budeme môcť sledovať už tradičný ohňostroj,“ poznamenal Ján Sokolský z mikulášskej radnice.

Celkové náklady ohňostroja sú pre tento rok vo výške 1499 eur. Po pol noci sa prítomným prihovorí aj primátor mesta. „Budem rád, ak sa s obyvateľmi Liptovského Mikuláša a návštevníkmi mesta spoločne stretnem na námestí, kde si zhodnotíme uplynulý rok. Verím, že budúci rok 2017 bude pre všetkých ľudí v našom meste úspešný a pozitívny,“ skonštatoval Ján Blcháč, primátor Liptovského Mikuláša.

Po pol noci dostane opäť priestor skupina Rabat – Kabár Revival, ktorá roztancuje všetkých prítomných na námestí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM