Tomáš Batiz Správy

Koronavírus: Čo všetko je v Mikuláši zavreté kvôli opatreniam?

Brány zatvára plaváreň, rušia sa aj športové zápasy. Pozreli sme sa, kde všade v Mikuláši pocítime preventívne opatrenia.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: Čo všetko je v Mikuláši zavreté kvôli opatreniam?
23
Galéria
Zdroj: TASR

Ústredný krízový štáb Slovenskej republiky od 10. marca oficiálne zakázal organizovanie športových, kultúrnych aj verejných podujatí na celom území štátu. Zákaz platí zatiaľ na 14 dní.

Zároveň nariadil povinnú 14-dňovú karanténu pre všetkých občanov, ktorí sa vrátia z postihnutých krajín a to z Talianska, Číny, Južnej Kórei a Iránu.

Dôvodom je šíriaca sa nákaza koronavírusu, ktorej niekoľko prípadov je potvrdených aj na území Slovenska. Pozreli sme sa na to, čo konkrétne to znamená pre Mikulášanov. Ruší sa premietanie v kine, športové zápasy a presúvajú sa divadelné predstavenia. Nazrite do zoznamu:

Kino

Do 23.3 sú zrušené všetky premietania v Golden Apple Cinema.

Plaváreň

Zavretá je aj Mestská krytá plaváreň v Liptovskom Mikuláši. Pravdepodobný termín znovuotvorenia je naplánovaný na 16.3. alebo až 23.3.

Šport

MFK TATRAN – Druhá liga SFZ ako aj mládežnícke kategórie sú na dva týždne odložená a zápasy sú zrušené. HK MŠK Žiar nad Hronom – Všetky záspasy sú na najbližších 14 dní zrušené.

Podujatia

Mesto Liptovský Mikuláš zrušilo do odvolania kultúrne, spoločenské, športové a hromadné podujatia na území mesta.

foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM