Pavol Tomčík Hokej

Forma, ako hrom: Mikulášania zdolali domáci Prešov dokonca na nulu!

Hokejisti prvoligového Liptovského Mikuláša pokračujú vo výborných výkonoch. Po reprezentačnej osemnástke, Bardejove a Detve zdolalo mužstvo trénera Mariána Horvátha aj Prešov.

Ilustračný obrázok k článku Forma, ako hrom: Mikulášania zdolali domáci Prešov dokonca na nulu!
Zdroj: Dnes24.sk

Stalo sa tak v rámci 27. kola prvej hokejovej ligy na ľade súpera. Štvrté víťazstvo za sebou dosiahli Liptáci skutočne vo veľkom štýle. Prešovčania gólmana MHK 32 Juraja Hollého ani raz neprekonali, Mikulášania vyhrali hladko 5:0. Po dva góly za „Ešku“ zaznamenali tradiční strelci Macík a Poliaček, jeden zásah pridal aj Peter Bartík.

V tabuľke sa z pohľadu Liptovského Mikuláša poradie nezmenilo, „Horváthovci“ sú stále na šiestom mieste, na piaty Prešov strácajú jeden a na prvú Detvu 13 bodov. V 28. kole už najbližšiu stredu Liptáci vycestujú na klzisko desiatej Považskej Bystrice a v piatok privítajú doma deviate Topoľčany.

HC Prešov 07 – MHK 32 Liptovský Mikuláš 0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Góly: 18. a 24. Macík, 43. a 45. Poliaček, 36. Bartík
Rozhodovali: Jura – Piovar, Pribula
Vylúčení: 5:3 na 2 min, navyše Matejka (Prešov) 10 min. za nešportové správanie
Presilovky a oslabenia: 0:0
Divákov: 430
Zostava MHK 32: Hollý – Holiga, Moravčík, Kadlubiak, M. Školiak, Janči, Mezovský, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – M. Marcinko, Trochta, Roháč – Poliaček, Piatka, Uhrík – Števuliak, Lištiak, Janček. Tréner: Marián Horváth

Ilustračné foto: Magdaléna Nahalková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM