Barbara Dallosová Správy

Okres Čadca opäť vyčnieva: Za deň tu pribudlo sedem nových prípadov COVID-19

Z trinástich nových pacientov je sedem z okresu Čadca. Mestská samospráva už avizovala sprísnenie opatrení v súvislosti s nárastom prípadov.

Ilustračný obrázok k článku Okres Čadca opäť vyčnieva: Za deň tu pribudlo sedem nových prípadov COVID-19
Zdroj: TASR

Počas štvrtka (25. 6.) bolo zistených 13 nových prípadov nákazy novým koronavírusom. Celkovo eviduje Slovensko už 1 643 pozitívne testovaných ľudí. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií na svojom webe.

Laboratóriá vykonali za včerajší deň 1 515 testov. Pribudli ďalší traja vyliečení pacienti, celkový počet vyliečených pacientov je 1 455. Za včerajší deň nepribudlo žiadne úmrtie. Na Slovensku tak vírusu doteraz podľahlo 28 ľudí.

Sedem z trinástich nových prípadov pochádza zo Žilinského kraja, konkrétne z okresu Čadca. Aj deň predtým okres Čadca evidoval výrazný nárast, 11 nových pacientov. ä

Mesto Čadca v súvislosti s nárastom prípadov už vo štvrtok (25.6.) avizovalo sprísnenie opatrení. Samospráva zatvorila základné a materské školy, športové zariadenia, mestskú plaváreň, dom kultúry a zastavila aj letné aktivity centra voľného času.

Ďalšie správy a zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM