Tlačové správy

Nepotečie voda, ale váš vlastný pot: V Žiline môže vyzerať Veľká noc aj takto

Netradičnejšie veľkonočné sviatky môžete mať aj vy už tento rok. Šunku, chren a čokoládové vajíčka hoďte za hlavu a miesto toho si urobte športový sviatok s crossfitom!

Ilustračný obrázok k článku Nepotečie voda, ale váš vlastný pot: V Žiline môže vyzerať Veľká noc aj takto
Zdroj: Dnes24.sk

Po úspešnej súťaži Vianočná nádielka CROSSFiTU vypukne už o pár dní ďalší športový záberák, ktorého súčasťou môžete byť aj vy. V sobotu 26.3.2016 vypukne v CROSSbeFIT veľkonočná nádielka , ktorá je prvým kolom CROSSbeFIT ligy.

Kedy: 26.03.2016
Miesto: CROSSbFIT (eXtreme park Žilina)
Registrácia: od 9:00 hod.
Začiatok súťaže: 10:00 hod.
Prihlasiť sa môžete na t.č. 0905 992 138 alebo cez rozvrh

Nestačí vám to? Ďalšie akcie počas marca…

Okrem veľkonočnej nádielky môžete využiť aj celomesačný CHALLENGE, ktorý je 3. kolom celoročnej súťaže. Počas celého marca si máte možnosť na ktoromkoľvek skupinovom crossfitovom tréningu nechať zmerať momentálny najlepší výkon a získať body do celkového vyhodnotenia. Na konci mesiaca a po prepočítaní bodov v ročnom vyhodnotení sa tak môžete stať najlepším crossfiťákom CROSSbeFIT centra.

Alebo môžete získať cenné lekcie v teórii aj v praxi CROSSFITU a byť ako ostrieľaní borci. Prihlásiť sa môžete rovno na marcový kurz, ktorý bude prebiehať od 22.03.2016 do 31.03.2016 každý utorok a štvrtok (8hod./ mesiac) v čase od 18:00 do 20:00.

Viac informácií k všetkým trom akciám vám poskytnú na stránke www.extremepark.sk, tel. čísle 0915 863 529 alebo e-mailom extremepark@extremepark.sk.

zdroj foto: www.extremepark.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM