Andrea Mesarčíková Rôzne

Nadácia Lúč vyškolí 24 dobrovoľníkov a zamestnancov

Rozvoj vzdelávania pre podporu odbornej prípravy zamestnancov a dobrovoľníkov Nadácie LÚČ v Žiline a zamestnancov Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých a zariadenia podporovaného bývania LÚČ je cieľom projektu, ktorý v júli začala realizovať

právkyňa nadácie Anna Halečková TASR informovala, že projekt sa realizuje od 13. júla 2010 do 31. februára 2012. „Celkové náklady na realizáciu projektu predstavujú 187.717,80 eura, z toho je poskytnutá výška nenávratného finančného príspevku 178.331,91 eura. Cieľovou skupinou je 24 zamestnancov spoločnosti – 8 mužov a 16 žien,“ uviedla Halečková.
V rámci projektu je naplánovaných 20 vzdelávacích aktivít z oblasti PC vzdelávania, jazykových zručností, mäkkých zručností a sociálnej práce. „Realizáciou projektu dosiahne Nadácia LÚČ v Žiline rozvoj ďalšieho vzdelávania zamestnancov a dobrovoľníkov, ako aj zamestnancov partnera projektu – Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých a zariadenie podporovaného bývania LÚČ, ktorí budú následne lepšie uplatniteľní na trhu práce,“ skonštatovala Halečková.
Projekt s názvom Nadácia Lúč v Žiline – projekt vzdelávania sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu v rámci Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM