Soňa Vanovčanová Krimi

Muž mal v žilinskom autobuse obťažovať dievča (13): Čo na to polícia?

Mestská polícia v Žiline zaznamenala nepríjemný prípad. Len trinásťročné dievča zažilo veľmi nepríjemnú skúsenosť. Vec prebrali štátni policajti a ...

Ilustračný obrázok k článku Muž mal v žilinskom autobuse obťažovať dievča (13): Čo na to polícia?
Zdroj: Dnes24.sk

Mestská polícia často rieši rôzne priestupky a problémy. Niektoré sú skutočne bizarné, iné, vážnejšie, končia v rukách žilinských vyšetrovateľov. Tak tomu bolo aj v prípade obťažovania maloletej dievčiny, ktorá prišla nepríjemný zážitok ohlásiť v spoločnosti svojej matky na stálu službu Mestskej polície (MP).

Ako uvádzajú žilinskí Mestskí policajti na svojej internetovej stránke, v popoludňajších hodinách sa dostavila na stálu službu MP Katarína V., spolu so svojou trinásť ročnou dcérou, ktorú mal podľa jej slov obťažovať neznámy muž tak, že ju pri vystupovaní z MHD chytil za zadok. „Uvedená situácia sa mala stať ráno, kedy maloletá cestuje do školy zo zastávky Hurbanova na zastávku Komenského,“ popisujú mestskí policajti.

Podľa informácií žilinského krajského policajného hovorcu Radka Moravčíka, polícia muža obvinila a vyšetrovateľ spracoval podnet na prokuratúru na návrh na jeho vzatie do väzby. Súd akceptoval návrh prokurátora a muž je momentálne stíhaný väzobne. „Vzhľadom na citlivosť prípadu nemôžeme poskytovať žiadne bližšie informácie,“ uzavrel policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM